Get Adobe Flash player

Производи

Конфекција Алекс произведува горна женска облека: блузи, јакни, спортски јакни, блејзери и капути.

  • За меѓународен пазар (извоз) најчесто се работи по систем на лон производство, односно се изготвуваат производи по готови лиценци и дизајни, директно за странскиот нарачател или преку посреднички фирми.
  • Преку полу-лон системот, набавката на помошните материјали, копчиња, патенти и сл. (по договор) е наша обврска.
  • Најчести меѓународни пазари за кои произведуваме се гермаскиот и холандскиот.
Сите останати текстилни производи, како на пример маици, панталони, сукњи, фустани и др. ги произведуваме во производствените погони на фирми - наши кооперанти.

Наши производи


Повеќе слики во Галерија>>